Blog-ul meu si numai al meu

mda....

marți, 11 septembrie 2007

11.Septembrie 2001

Autoatentatul Americanilor



Astazi se implinesc 6 ani de la asa zisul atentat care a zguduit toata lumea.Parerea mea , si nu numai a mea este ca atunci nu a fost atentat,in primul rand ca pe imaginile surprinse de camere de luat vederi se vad CLAR exploziile,dovada ca turnurile au fost detonate.In al doilea rand combustibilul de avion, kerosenul, arde cu flacari GALBENE,si flacarile exploziilor avioanelor care au intrat in turnurile gemene ale WTC la 11 Septembrie 2001 sunt ROSII(a treia poza de jos), ceea ce indica folosirea unui EXPLOZIBIL (napalm) amplasat in avioane.Sute de martori oculari au declarat pe Intenet ca au auzit explozii puternice inainte ca turnurile sa se prabuseasca.Si mai ales fara utilizarea unor bombe sau rachete cu napalm care sa explodeze la impactul avioanelor cu turnurile gemene, aceste avioane nu ar fi strapuns structura masiva de otel a turnurilor, caci avioanele sunt facute din aluminiu, metal usor si moale. Daca bombele nu ar fi topit structura de otel, avioanele ar fi ramas cu botul infipt in turnuri sau ar fi cazut jos pe strada dupa impact.Pe prima fotografie de jos se vede clar inceputul exploziei DIRECTIONATE a bombei cu napalm INAINTE ca avionul sa intre in turn. Fotografia reprezinta o secventa dintr-o inregistrare video a impactului.Iar in a doua poza se vede bomba(racheta) cu napalm atasata pe partea dreapta a fuzelajului avionului, stralucind in soare.
ESTE CLAR CA TERORISTII ARABI NU PUTEAU MONTA BOMBE CU NAPALM PE AVIOANE. ACEST LUCRU TREBUIE SA FI FOST FACUT DE MILITARI SAU DE SERVICIILE SECRETE PT. A CREA MOTIVUL INVAZIEI TARILOR ARABE. Echipa de teroristi arabi (posibil drogati sau hipnotizati) care s-a urcat in avioane a servit doar la acoperirea de tip “false-flag” a adevaratilor atentatori.DIN ACEASTA CAUZA CONSIDER CA ESTE ABSOLUT NECESAR CA SI POPORUL ROMAN SA AFLE ADEVARUL DESPRE POLITICA AMERICANA, IAR ROMANIA, DACA SE POATE, SA IASA DIN ALIANTA NEFASTA CU STATELE UNITE. ALTFEL VOM SUPORTA SI NOI LOVITURILE DE RASPUNS ALE IRANULUI SI ALIATILOR LUI, FIINDCA AVEM MILITARI AMERICANI STATIONATI IN ROMANIA.

2 comentarii:

Fritz spunea...

Mda.........din pacate noi suntem prea "mici" ca sa judecam atentalel, cat despre adevar...........probabil l-om afla cand o sa avem vreo 70 de ani, cand or declasifica astia niste dosare, sau poate niciodata ! :D

Crestini spunea...

Salut! am vazut multe documentare pe google si youtube, care vorbesc despre o posibila autoatentate la WTC. nu inteleg intre americani nu sant proteste, procese in care sa incerce sa afle macar mai multe despre atentatele WTC? supravietuitorii si familiile decedatilor nu au vazut asemenea documentare, ca si noi pe internet, care par sa arete destul de convingator, ca in aceste atentate este mana si a guvernului american?????? multumesc ca exista acest blog cu asemenea TEMA!!